referenties

Tridem as dieplader aanhangwagen voor aannemersbedrijf

Deze 3-assige dieplader aanhangwagen zal door onze klant worden ingezet voor diverse transportdoeleinden.

De volledig warmbad verzinkte aanhangwagen is uitgerust met automatische liftas vooraan en meeloopas achteraan met automatisch blokkering voor het achteruitrijden te vereenvoudigen.
Achteraan zijn 2 verschuifbare aluminium oprijplaten manueel bedienbaar met behulp van torsieveren. Deze hebben een draagvermogen van maar liefst 26t.

Voor het vastleggen van diverse materialen en machines zijn tal van bevestigingsmogelijkheden standaard voorzien op dit type aanhangwagen, evenals het XL geteste kopschot volgens EN-12642 norm. Verankeringspunten zoals vloerringen verzonken in het zijraamprofiel, gelazerde ogen in zijkanten, extra zware gele ogen voor brede ladingen, hoezen voor plaatsen van ladingstippen (evenals getest volgens EUMOS norm).
Niet alleen de verankering is belangrijk, ook de gewichtsverdeling. Hiervoor werd een Smartboard aangebracht waarop de chauffeur steeds de verschillende asgewichten kan uitlezen in beladen en onbeladen toestand.

LED verstralers zijn links en rechts na de achteras aangebracht om de omgeving goed te verlichten bij het achteruitrijden. De volledige standverlichting kan opgelicht worden in afgekoppelde toestand voor veilig laden en lossen.
Als laadvloer zijn hardhouten vloerplanken van 40mm dikte toegepast voor een lange levensduur.

Verder is deze aanhangwagen standaard uitgerust met voorzieningen om deze in de toekomst nog verder uit te breiden met verschillende opties zoals vebredingsborden, chassisverbreders, verhoogd kopschot, stalen hydraulische opritten, containergeleidingen ... zonder dat er slijp of laswerk nog aan te pas moet komen.
Een echte investering voor het leven!

Laadvloerlengte: 6900mm
TTM: 28.000kg
Laag eigengewicht: 5900kg

  • 802563 tridem as aanhangwagen noyens
  • 802563 verzinkte aanhanger dieplader middenasser aanhangwagen
  • 802563 REMORQUE SURBAISSE NOYENS HEAVY DUTY TRAILER
  • 802563 HEAVY DUTY LOWBED TRAILER TRIDEM AXLE
  • 802563 noyens dieplader aluminium oprijrampen liftas meeloopas
  • 802563 dieplader aanhangwagen remorque porte engins surbaissee