slider service

Service & Herstellingen

Uw aanhangwagen en oplegger heeft jaarlijks nood aan een periodiek onderhoud. Zo ondersteunt A&C Noyens u bij deze herstellingswerken en onderhoud van aanhangwagens, opleggers en laadkleppen van alle merken. Met onze specifiek opgeleide techniekers en modern machinepark kunnen wij u een zeer snelle en degelijke service aanbieden. 

✔ Moderne remmentestbank
✔ Snelle service
✔ Uitlezen - herstellen van ABS-EBS storingen
✔ Gemotiveerde techniekers
✔ Klantvriendelijkheid

image

Herstelling laadlift

Bij ons kan u terecht voor uw LPK (Laadklep Periodieke Keuring) jaarlijkse nazicht (smering, controle scharnierpunten,..) of herstelling van uw laadklep, met onze jarenlange vakkennis en ervaren technici helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Merken:
· D'Hollandia MBB Palfinger · Solid lift · Dautel · Bär 
· Sörensen · Interlift · Haco · Zepro · AMA · Behrens-Palgate · Anteo · ...

image

Remmentest - keuringsklaar maken

Met onze moderne remmentestbank kunnen wij remmen van alle types en merken aanhangwagens en opleggers testen en afstellen zodat u probleemloos door de jaarlijkse keuring komt. Heeft u echter niet veel tijd om naar een erkend keuringsstation te rijden? Wij maken uw voertuig volledig keuringsklaar en zorgen ervoor dat deze gekeurd wordt.

ABS storingen?  Met onze moderne uitleesapparatuur worden alle foutmeldingen gedetecteerd en door onze vakmensen in orde gebracht. ABS/EBS diagnose apparatuur voor volgende merken: Wabco , Knorr , Haldex

image

Landbouwaanhangwagens

Ook voor de remmen van uw landbouwaanhangwagen kan u bij ons terecht. De volledig remrevisie, uitdraaien van tambours of plaatsen van nieuwe remblokken voeren wij dagelijks uit.

image

Schadebepaling - expertise

Wanneer u een ongeval heeft gehad met uw aanhangwagen, oplegger of vrachtwagen zal er een technische expertise aan te pas komen. Hiervoor kan u bij ons terecht. Vooralleer de herstellingswerken worden aangevat wordt er een schadebestek opgemaakt zodat er een schatting kan gemaakt worden voor de herstellingskosten. In overleg met een technische expert worden deze werken opgevolgd.

› Aarzel niet ons te contacteren indien u meer info wenst: info@noyens.be of 014/23.33.43