referenties

Page Info:

Media: producten A&C Noyens nv

Container chassis


Containerchassis middenas aanhangwagen dat volledig warmbad gegalvaniseerd is uitgevoerd. Deze behandeling biedt deze aanhangwagen een uitermate lange levensduur. 

Standaard voorzien luchtvering op onze aanhangwagens biedt een aangenaam rijcomfort. Een uitschuifbare dissel biedt de mogelijkheid, naargelang welke container er wordt getransporteerd, om de tussenafstand bij vrachtwagen en aanhangwagen aan te passen.
Containers worden op chassis van aanhangwagen vastgelegd door middel van klemmen die pneumatisch bediend zijn, vooraan en achteraan kunnen deze containers nog met kettingen worden verankerd.

Meer weten over containerchassis en mogelijkheden, bezoek onze webpagina via deze link.

OB Truck voor DB Video


Eind februari 2017 kregen wij de vraag van onze klant voor het maken van een mobiele regiewagen die zou klaar moeten zijn tegen eind juni. Dit is een effectieve tijd van 4 maanden die wij hiervoor kregen voor ontwikkeling en bouwtijd, wat zeer uitzonderlijk is. De normale werktijd van dergelijke projecten bedraagt doorgaans 7-8 maanden.

Maar als specialisten in maatwerk en flexibiliteit gingen wij deze uitdaging niet uit de weg, het resultaat kan u in deze video bekijken.
Deze Outside Broadcast truck heeft tal van specialiteiten, waaronder het automatisch niveleringssysteem waarbij door 1 druk op een knop de volledige vrachtwagen zich automatisch waterpas zet. Om zo veel mogelijk werkruimte binnenin te creeëren schuift de volledige rechterzijwand uit met een vlakke vloer binnenin. De geluidsdichte audiocabine binnenin werd uitgevoerd met de best geluidswerende oplossingen.

Meer weten over deze projecten en mogelijkheden, bezoek onze webpagina via deze link.

Schuifzeilsysteem snel laden en lossen


Schuifzeilopbouw dat in minimum van tijd in beslag neemt voor laden en lossen. Dit systeem zorgt ervoor dat u geen gespen, tussenrongen of bacheplanken meer moet verplaatsen of verwijderen. Met behulp van geleiderrails opent en sluit dit schuifgordijn zeer eenvoudig.
De opbouwen worden geleverd met XL certificering en u er zijn tal van mogelijkheden voor het verankeren van uw cargovracht.
Meer info over dit product: schuifzeilopbouwen

Combi aanhangwagen


Gecombineerde aanhangwagen van vlakke laadvloer met hydrualisch kantelsysteem. Hiermee kunnen diverse goederen worden getransporteerd zoals containers, machines, graafkranen, zware goederen, ..
Meer info over dit product: middenas aanhangwagen

Clickloader


Aankoppelen en afkoppelen kan zeer eenvoudig door 1 persoon worden uitgevoerd binnen de 5 minuten. De kortgekoppelde clickloader BE-combinatie zorgt voor een hoger laadvermogen van uw voertuig, met toch nog de compactheid en flexibiliteit van bestelwagens.

Aanhangwagen voor sportwagen


Een op maat gemaakte aanhangwagen voor het transporteren van speciale racewagens. Omwille van de lage bodemvrijheid bij racewagens en de moeilijkheid om deze heelhuids te kunnen vervoeren, ontwikkeld A&C Noyens nv een kantelbare opbouw op aanhangwagen chassis. Om de hellingsgraad zo min mogelijk te houden kunnen de oprijrampen ook nog heffen en dalen. Op deze manier kan onze klant zijn favoriete racewagen zonder schade vervoeren.ClickloaderHet ideale transportmiddel wanneer u problemen heeft met uw laadvermogen in uw bestelwagen of als u geen kilometerheffing wenst te betalen en toch een waardig alternatief zoekt. De Clickloader (geschikt voor rijbewis B+E) van A&C Noyens biedt tot 60% meer laadvolume dan een gewone bestelwagen. Waardoor ettelijke trasportritten worden uitgespaard en kostenefficiënter is. De wendbaarheid en verbruik blijft nagenoeg hetzelfde als deze van een bestelwagen.

› Voor meer info bezoek onze webpagina van CLICKLOADER.Snel open-sluit schuifzeilsysteemSnel laden en lossen langst beide zijden om zo min mogelijk tijd te verliezen. Geen bacheplanken meer uitnemen of tussenrongen verplaatsen die tijdsrovend zijn. Deze opbouw met snel open en sluitsysteem is XL gekeurd en conform de norm EN-12642 ladingzekerheid.

› Voor meer info bezoek onze webpagina SCHUIFZEILOPBOUWOpenslaande zijwandenZeer snel openen en sluiten van stevige zijwanden oplegger. Deze opbouw is conform ladingzekerheid EN-12642 XL. Lange ladingen, palletten of colli's kunnen eenvoudig zijdelings worden geladen in een mum van tijd. Opbouw specifiek voor drankentransport of andere toepassingen.

› Voor meer info bezoek onze webpagina OPENSLAANDE ZIJWANDENAutomatisch pneumatisch bediende rampenDrie assige aanhangwagen voorzien van automatische oprijrampen die volledig pneumatisch bediend worden. Grote voordeel hiervan is dat er geen lekkage kan voorkomen van hydraulische koppelingen of leidingen. Het gebruiksgemak ontlast de gebruiken zodat hij deze niet zelf manueel moet neerklappen. Andere systemen voor oprijrampen zijn tevens mogelijk op onze aanhangwagens of opleggers.

› Voor meer info bezoek onze webpagina TRIDEM AANHANGWAGENS