referenties

Kantelbare middenas aanhangwagen

Met deze kantelbare middenas aanhangwagen zal onze klant multifunctioneel inzetbaar zijn voor allerhande transport doeleinden.
De volledig warmbad verzinkte aanhangwagen is voorzien van SAF assen met luchtvering en een elektrisch hydraulische kantelbare bovenplateau.

Deze bovenplateau is voorzien van meer dan 100 geteste en gekeurde verankeringspunten. Uitneembare stippen en aluminium geanodiseerde zijborden kunnen zware en lichtere ladingen op het laadoppervlak houden.
Voor het transporteren van zware machines kan het laadplatform onder een bepaalde hoek worden geplaatst zodat vlot en veilig laden en lossen een zekerheid wordt.

Verder heeft deze middenasser zowel links als rechts extra opbergmogelijkheden in open en gesloten opbergkoffers, aluminium velgen en een speficieke beveiliging tegen diefstal. Bij loskoppelen van de trailer zullen de remmen automatisch blokkeren, wanneer er opnieuw wordt aangekoppeld dient er eerst een juiste PIN-code te worden ingevoerd om de remmen te deblokkeren.

MTM: 21000kg
Laadvloerlengte: 6500mm

  • 802513 TRAILER AANHANGWAGEN NOYENS
  • 802513 MIDDENASSER NOYENS KANTELBARE WIPKAR
  • 802513 MIDDENAS AANHANGWAGEN KANTELBAAR