referenties

5x plateau opleggers voorzien van verrijdbare laadkraan voor Proximus

Voor speciale opdrachten, waarvoor een standaard oplegger niet geschikt is, kan de klant steeds terecht bij ons.
Klant Proximus was op zoek naar opleggers met een verrijdbare laadkraan, maar tevens met een zeer laag laadniveau en gekeurde verankeringspunten om kabelhaspels van 2800mm te kunnen transporteren.

Deze trailers werden op maat en volledig in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd, voorzien van een extra laag chassis waardoor de laadvloerhoogte op 1m20 komt. Dit biedt de nodige ruimte om hun kabelhaspel te kunnen transporteren en onder de wettelijke 4m hoogte te blijven.
Om de duurzaamheid te garanderen werden de volledige chassisconstructie en bovenbouw volledig warmbad gegalvaniseerd.

Uitgerust met 2 gedwongen gestuurde assen (2e en 3e as), kunnen deze opleggers veilig ingezet worden op de verschillende locaties met meestal krappe plaatsen waar de kabels terecht komen. De vloer, zijrails van de laadvloer en het kopschot werden door TUV gekeurd voor het vastzetten van de lading. Speciale rails in de laadvloer zorgen enerzijds voor mogelijkheden om de kabelhaspels veilig te verankeren en anderzijds voor het vastzetten van de kraan tijdens transport.

De volledige bestelling van Proximus bestaat uit 5 exemplaren, waaronder 4 opleggers met een lengte van 13m60 en één kortere oplegger met een lengte van 10m.

  • 802453 VLAKKE PLATEAU OPLEGGER MET KRAAN
  • 802453 OPLEGGER MET VERRIJDBARE LAADKRAAN
  • 802453 OPLEGGERS PROXIUMUS NOYENS REMORQUE AVEC GRUE MOVIBLE
  • 802453 PLATEAU OPLEGGER MET VERRIJDBARE LAADKRAAN NOYENS
  • 802453 PROXIMUS OPLEGGERS MET VERRIJDBARE LAADKRAAN NOYENS
  • 802453 KRAAN OPLEGGER NOYENS GALVA CHASSIS
  • 802453 KRAANOPLEGGER NOYENS GEGALVANISEERD CHASSIS EXTRA LAAG UITGEVOERD