referenties

Tridem aanhangwagen dieplader met meeloopas en liftas

Makkelijk draaien en achteruitrijden op een werf of smalle straten, het is niet iedereen gegeven om dit te doen met een aanhangwagen.
Toch is het met deze tridem as aanhangwagen voorzien van liftas en meeloopas een koud kunstje voor elke chauffeur.

Naargelang de belading van de laadvloer zal de voorste as automatosch gelift worden of op de grond blijven, op deze manier zal er een minumum aan bandenslijtage zijn, minder CO2 uitstoot door minder wrijving en steeds een goede gewichtsverdeling.
De meeloopas achteraan biedt het comfort voor de chauffeur om bochten eenvoudig te nemen. Tijdens het achteruitrijden zal deze meeloopas automatisch blokkeren waardoor achteruit manoeuvreren geen moeilijkheid meer is.

Met deze dieplader aanhanger kunnen zowel containers, goederen als machines getransporteerd worden. Deze kunnen op een veilige en correcte manier verankerd worden op de laadvloer met behulp van uitneembare stippen, containergeleidingen, versterkt kopschot en vloerankers die allen getest zijn voor ladingzekering.

Achteraan zijn 2 hydraulische op maat vervaardigde oprijplaten aangebracht die in breedte hydraulisch verstelbaar zijn naargelang de spoorbreedte van de machine.

Laadlengte: 7550mm
TTM: 28.000kg

  • 802470 noyens tridem as remorque surbaissée
  • 802470 tridem as aanhangwagen meeloopas en liftas
  • 802470 tridem asser aanhanger noyens
  • 802470 middenas aanhangwagen remorque porte engins trois essieux
  • 802470 noyens aanhangwagen 3 asser met hydraulische rampen
  • 802470 noyens middenasser remorque