referenties

Container aanhangwagen in volledig gegalvaniseerde uitvoering

Nu de zon weer in het land is, draaien tuinaannemers op volle toeren.
Deze volledig in eigen beheer ontwikkelde en vervaardigde nieuwe gegalvaniseerde containeraanhangwagen past perfect in de transportplanning van onze klant.

Met deze containerchassis kunnen containers tot 7m lengte getransporteerd worden, alsook korte verianten. Met behulp van een vaste aanslag en 2 wegklapbare aanslagen staan deze steeds in correcte positie op het aanhangwagenchassis.
De containers worden langst achter geladen via een loopwagen en rusten tussen de langsliggers van de aanhangwagen. Op deze manier staat de container veel stabieler en ligt het zwaartepunt lager. Hierdoor zal de kans op kantelen minimaal zijn.

Het aanklemmen van de containers gebeurt automatisch wanneer de aanhangwagen in rijstand wordt geplaatst. Hiervoor hebben wij een uniek klemsysteem ontwikkeld waarbij de klemhaken niet alleen dichtgaan, maar ook nog eens extra naar beneden worden getrokken voor een uitermate maximale klemming.
Dit systeem is door Tüv-Nord getest en goedgekeurd voor ladingzekering waarvan een attest met deze aanhangwagens wordt meegeleverd.

Voorzien van luchtvering en schijfremmen is het rijcomfort tevens verzekerd.

MTM: 20.000kg
Laadvermogen: 16.700kg

  • 802473 containerchassis aanhangwagen met loopwagen en verschillende aanslagen
  • 802473 draaikrans aanhangwagen voor transport van containers
  • 802473 gegalvaniseerde containerchassis remorque porte conteneur
  • 802473 container chassis aanhangwagen
  • 802473 aanhangwagen voor containertransport
  • 802473 container aanhangwagen met loopwagen