referenties

Tridem dieplader aanhangwagen met kantelgedeelte en hydraulische rampen met side-shift functie

Tridem dieplader aanhangwagen met hydraulisch afkantel gedeelte achteraan.

Sommige machines kunnen geen stijle hellingen nemen omwille van veiligheidsredenen. Om deze te transporteren dienen er dan ook specifieke trailers vervaardigd te worden zodat de oprijhoek minimaal blijft. Omdat er op sommige plaatsen niet steeds de nodige ruimte beschilbaar is voor het gebruik van lange openvouwende rampen, hebben wij deze tridem dieplader voorzien van een hydraulisch kantelbaar gedeelte achteraan waar hydraulisch bedienbare rampen aan vast hangen om de hellingshoek en de benodigde ruimte zo klein mogelijk te houden.
De aansturing van de hydraulica gebeurt via de PTO van de vrachtwagen, maar kan ook met een elektrisch hydraulische groep.

Om zo polyvalent mogelijk te zijn, zijn de rampen voorzien van een side-shift fucnties waardoor deze naar elkaar toe kunnen schuiven. DIt biedt het voordeel dat machines met verschillende spoorbreedtes probleemloos geladen kunnen worden.
In combinatie met een vrachtwagen met haakarmsysteem en open container kunnen in deze combinatie twee machines tesamen getransporteerd worden. Om zo weinig kostbare tijde te verspillen kunnen deze machines in aangekoppelde toestand geladen en gelost worden. Door het kopschot vooraan hydraulisch te laten kantelen kunnen graafmachines volledig doorgereden worden.

voor een aangenaam rijcomfort is deze aanhanger voorzien van luchtvering en een meeloopas achteraan, dewelke bij het achteruitrijden een automatische vergrendeling heeft. 
Het volledige chassis werd warmbad verzinkt behandeld en de zichtkanten werden extra in de firmakleuren van onze klant gespoten.

Laadvloerlengte: 7500mm
MTM: 24.000kg (nationaal) // 28.000kg (technisch)

  • 802401 tridem dieplader aanhangwagen met hydraulische rampen
  • 802401 noyens dieplader middenasser tridem
  • 802401 remorque tridem surbaissée tridem aanhangwagen rampen
  • 802401 remorque trois essieux porte engins basculante
  • 802401 suiveur essieux arrière meeloop as achteraan tridem dieplader
  • 802401 aanhangwagen dieplader pto gestuurde rampen
  • 802401 drie assige dieplader aanhangwagen gegalvaniseerd chassis
  • 802401 kantelbare aanhangwagen dieplader remorque basculante surbaissée
  • 802401 middenasser kantelbare aanhangwagen met hydraulische sideshift rampen