referenties

Mobiel opleidingslokaal brandpreventie voor Roemenië

Het is altijd leuk om het jaar af te sluiten op een fijne manier. Zo wordt deze oplegger begin 2020 in gebruik genomen in Roemenië om dienst te doen als mobiel opleidingslokaal voor brandpreventie.
Mensen bewuster maken van de gevaren van vuur is essentieel maar niet altijd even praktisch, daarom heeft onze klant besloten om zelf naar de mensen te rijden.

Deze trailer werd volledig ontwikkeld en vervaardigd bij A&C Noyens. Het op maat gemaakte opleggerchassis werd volledig warmbad verzinkt zodat deze de levensduur extra waarborgd. Hierop werd een zelfdragende geïsoleerde opbouwconstructie gemonteerd om de verschillende binnenruimtes extra te isoleren.
Met behulp van een volledig klimatisatiesysteem, voorzien van buitenunit en binnenunits, wordt in elke ruimte de gewenste temperatuur behouden om de opleidingen zo aangenaam en praktisch mogelijk te laten verlopen. Alle elektrische componenten kunnen zowel via wall-aansluiting werken als via de stroomgenerator.

Toegang tot de opleidingstrailer kan via een uittrekbaar bordes dat voorzien is van toegangstrap en uitneembare leuningen en via een extra uitgangsdeur met lange uitschuifbare trede. Deze laatste deur biedt ook de mogelijkheid om mindervalide personen toegang te verlenen tot de mobiele trainingsruimtes met behulp van een mindervalide laadlift die onder de toegangsdeur is gemonteerd.

De binnenruimtes van de mobiele trainingsunit zijn onderverdeeld in een inkomruimte die toegang geeft tot de vergaderruimte met 12 zitplaatsen en TV scherm waar de lesgever een presentatie kan geven. Via een brandveilige scheidingsdeur kan de praktische ruimte betreedt worden waar allerhande oefeningen worden gegeven, deze ruimte is ook voorzien van een TV scherm om oefeningen te demonstreren. De praktische ruimte is nog eens onderverdeeld in 2 ruimtes: een keukengedeelte en kinderkamer, waar alle mogelijke gevaren van brand worden bloodgesteld. Al deze ruimtes worden gemonitord door verschillende camera's welke verbonden zijn met een TV scherm dat zowel in de achterste bergingsruimte kan worden bekeken maar ook buiten aan de oplegger kan worden gehangen zodat zoveel mogelijk personen tegelijkertijd alles kunnen meevolgen.

Lengte: 13m60
MTM: 22.000kg


 • 802377 mobiel trainingscenter noyens oplegger semi-remorque
 • 802377 mobiele keuken oplegger trailer
 • 802377 mobiele trainingslabo oplegger noyens
 • 802377 noyens mobiele trainingslokaal brandpreventie
 • 802377 noyens oplegger semi-trailer training centre fire protection
 • 802377 semi trailer mobile training center mobiel leslokaal opleiding oplegger
 • 802377 electric room trailer noyens
 • 802377 inrichting mobiel trailer leslokaal opleiding
 • 802377 inrichting mobiele keuken oefeningen brandveiligheid
 • 802377 inrichting slaapkamer trailer mobile kitchen trailer
 • 802377 leslokaal mobiel opleidingslokaal mobiele unit training noyens
 • 802377 mobiel opleidingslokaal leslokaal brandpreventie training