referenties

Open laadbak met korte laadlift in ADR uitvoering

Voor onze klant die actief is in de sector van industriële reinigingen werd deze open laadbak met korte laadlift uitgevoerd met ADR voorzieningen.
Deze volledig op is warmbad gegalvaniseerd, waarna alle zichtkanten in hun specifieke firma kleur werd gelakt. Een stevig kopschot voorzien van sleufgaten maakt het voor de chauffeur makkelijk om zijn lading te zien en voor het ophangen van spandbanden.
Zijdelings zijn beide zijraamprofielen voorzien van een gatenpatroon waar spanbanden met smalle haak ingehaakt kunnen worden. Deze zijn tevens getest voor ladingzekering. Neerklapbare en uitneembare aluminium zijborden zijn extra beschermd met PVC stootstrips zodat deze tijdens het laden en lossen minimaal beschadigd worden.

Een korte laadlift achteraan zorgt voor weinig windhinder en kunnen zwaardere goederen geladen en gelost. Rechts onder de laadvloer is een inox opbergkoffer voor het opbergen van kleine materialen.
Omwille van werken op chemische bedrijven is deze vrachtwagen volledig ADR uitgerust en voorzien van de nodige specificaties hiervoor zoals ADR-borden, brandblusser, extra geïsoleerde leidingen, ...

De laadvloer is voorzien van hardhouten vloerplanken zodat er een lange levensduur van de bodem is.

  • 902064 open plateau wagen met aluminium neerklapbare zijborden en laadlift
  • 902064 zijborden groene kleur opbouw gegalvaniseerde laadbak
  • 902064 zijraamprofiel met gatenpatroon ladingzekering ADR
  • 902064 hardhouten vloerplanken gegalvaniseerde opbouw
  • 902064 ladingzekering kopschot sjorpunten ADR uitvoering laadlift
  • 902064 open laadbak met laadlift in ADR uitvoering Peeters oiw