referenties

Schuifzeilopbouw met hefdak en Moffet voorziening

Deze gesloten schuifzeilopbouw op MAN vrachtwagen is uitgerust met standaard schuifzeilen met tussenrongen en bacheplanken. Het dak is hydraulisch hefbaar zowel voor de linkerzijde als de rechterzijde zodat hoge ladingen makkelijk zijdelings kunnen worden geladen. Een verlaagde vangmuilkoppeling met afstandsbediening maakt het mogelijk om een aanhangwagen te koppelen voor volumetransport. 
Voor het laden en lossen van zijn goederen, zal onze klant gebruik maken van een Moffet meeneemheftruck die achteraan de vrachtwagen zal worden meegenomen. Hiervoor zijn heftrucksleuven aangebracht met bijhorende kettingbevestigingen en 7-polige stekker voor standverlichting.
Onder de zijdelingse beschermingen zijn inox stootbaren aangebracht om schades aan de fietsenvangers te vermijden tijdens het laden en lossen met de meeneemheftruck.

Om het aankoppelen te vereenvoudigen is er achteraan een LED strip gemonteerd die de sleuven zal verlichten. LED strips met hoge lichtopbrengst zijn in de laadbak gemonteerd.

Meer weten over onze schuifzeilopbouwen?
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  |  014/23.33.43

  • 901944 opbouw met schuifzeilen voorziening moffet meeneemheftruck
  • 901944 hefbaar dak hefdak schuifdak schuifzeilopbouw baches
  • 901944 huifopbouw met hefdak
  • 901944 meeneemheftruck moffet verlaagde vangmuilkoppeling
  • 901944 hardhouten vloerplanken schuifzeilopbouw gesloten laadbak met schuifgordijnen