referenties

middenas aanhangwagen voor bouwfirma

Bouwfirma's zijn steeds opzoek naar kwalitatieve en gebruiksvriendelijke transportmiddelen. Zo zal deze middenas aanhangwagen ingezet worden bij een gespecialiseerde bouwfirma voor transport van allerlei zware machines en containers.

Het chassis is volledig warmbad gegalvaniseerd, de zichtkanten hebben de klant zijn firmakleur gekregen. Uitgerust met schijfremmen en standaard voorziene luchtvering is het rijcomfort verzekerd.
Zware ladingen geven hoge puntbelastingen, om dit op te vangen is er een hardhouten bodem met stalen verzinkte omege profielen aangebracht. Ronde gaten zijn aangebracht in beide zijraamprofielen om goederen van diverse afmetingen met spanbanden op correcte wijze vast te sjorren. Vooraan en achteraan in de hoeken zijn stevige ferry-ogen aangebracht en voor het transport van containers zijn er twist-locks verzonken in de vloer voorzien.

Eén set aluminium oprijplaten is opgeborgen tussen de langsliggers, deze zijn handteerbaar door 1 persoon, met behulp van de manuele steunpoten achteraan kunnen machines eenvoudig geladen en gelost worden.

  • 802235 twistlocks en gatenprofiel voor spanbanden aanhangwagen middenas
  • 802235 middenas aanhangwagen met verzonken twistlocks voor container transport
  • 802235 middenas aanhanger wipcar ferry-ogen en twistlocks in bodem
  • 802235 aanhangwagen hardhouten bodem twist-locks ferry-ogen versterkt kopschot