referenties

open laadbak met afronding achteraan

Voor het transporteren van Schäffer toestellen ontwikkelde A&C Noyens een op maat gemaakt volumecombinatie van vrachtwagen opbouw en aanhangwagen. Deze vrachtwagenopbouw werd zo laag mogelijk gehouden met versterkt kopschot, door warmbad gegalvanisatie is dit chassis zeer goed beschermd tegen corrossie. Zijdelings werd deze vrachtwagen afgewerkt met aluminium op maat vervaardigde zijspoilers en gespoten in rode cabine kleur.

Om een maximale oppervlakte te kunnen benutten werd achteraan een afronding aangebracht, bij de aanhangwagen wordt vooraan een holle uitsparing voorzien. Hardhouten vloerplanken met stalen omega profielen zorgen voor de nodige stevigheid van het laadoppervlak.
Diverse mogelijkheden zijn aangebracht voor het vastleggen van machines, zoals zijdelingse gatenpatroon voor inhaken van kettingen en twistlocks die verzonken in de laadvloer zijn ingewerkt.

Het aan -en afkoppelingen van de aanhangwagen zal gebeuren met een rode VBG koppeling die met pneumatische afstandsbediening via duo-matic zal gebeuren.

Meer weten over onze mogelijkheden van open laadbakken en volumecombinaties?
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  |  +32 (0)14 23 33 43


  • 901947 open laadvloer versterkte bodem met stalen omega profielen
  • 901947 open laadbak zijspoilers versterkt kopschot schaeffer
  • 901947 open laadbak afgerond gat achteraan
  • 901947 afronding achteraan voor combinatie wipkar aanhangwagen groter laadvolume